Ana sayfa Dizi Arşivi Tehlikeli Karım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Tehlikeli Karım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Tehlikeli Karım, yapımcılığını, MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ile Vilmer Özçınar’ın birlikte kaleme aldığı, 2008 yılında Show TV’de yayınlanan komedi ve aşk türündeki Türk televizyon dizisidir.

Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Bihter Dinçel’in başrollerinde yer aldığı dizi etkileyici bir hikayeye sahip olmasına rağmen, erkan ömrü uzun olamadı. Reyting düşüklüğü nedeniyle Tehlikeli Karım isimli dizi 6. bölümüyle birlikte final yaptı.

Tehlikeli Karım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Show TV
Yapımcı: MF Yapım
Türü: Komedi- Aşk
Yayın Tarihi: 25 Mart – 29 Nisan 2018
Mekan: İstanbul
Süresi: 120-130 dakika
Müzik: Cem Öget
Başrol: Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Bihter Dinçel.
Oyuncular: Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Hakan Atalay, Mert Aydın, Emine Şans Umar, Görkem Kasal, Melisa Darıcı, Erdal Baran Şahin, Burak Akyol.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/tehlikelikarim
Instagram: https://www.instagram.com/tehlikeli.karimtv_kanali/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/tehlikelikarim/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeTHlOF4SEzZpauQp2RgNHA
Resmi internet sayfası: https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/tehlikeli-karim/2211

TÜM HABERLER:

Tehlikeli Karım dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Tehlikeli Karım dizisi, ‘My Dangerous Wife’ isimli Japon dizisinden uyarlandı. Dizi, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatan Tehlikeli Karım, ekranlara hızlı bir giriş yapsa da beklenen ilgiyi görmedi. Oyunculukları ve konusuyla da gündeme gelen dizinin reytinginin düşük kalmasının en büyük nedeni olarak, dizinin pazar akşamları yayınlanması gösterildi.

Tehlikeli Karım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Zengin Bir Ailenin kızı olan Derin genç ve zeki bir kadındır. Ancak kuru temizlemeci olan Alper’e sırılsıklam aşık olur ve onunla evlenir.

Güzel başlayan birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran çiftin yaşantıları başlarda rüya gibidir. Fakat zaman ilerledikçe yaşanan olaylar ve hayatın yükü arttıkça ilişkilerde çıtırdamalar başlar. Zor bir dönemden geçen Derin’in başına gelen birçok kadının başına gelenden farksızdır; aldatılmak. Derin’in yapabileceği üç şey vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek veya görmezden gelmek. Fakat o bunların hiçbirini yapmaz, onun bambaşka bir planı vardır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Gonca Vuslateri (Derin Günday Boztepe)
Seçkin Özdemir (Alper Boztepe)
Mustafa Üstündağ (Fırat Engin)
Bige Önal (Seda Çelik)
Erdem Akakçe (Yaman Çalışkan)
Ceren Soylu (Ferda Aydın)
Fatih Dönmez (Kıvanç Yılmaz)
Nilay Erdönmez (İpek Yıldırım)
Bihter Dinçel (Hande Boztepe)
Hakan Atalay (Şahin Ege)
Mert Aydın (Çınar Kaya)
Emine Şans Umar (Lütfiye Boztepe)
Görkem Kasal (İbrahim Aslan)
Melisa Darıcı (Tülin Taşçı)
Erdal Baran Şahin (Doğu Balkan)
Burak Akyol (Kadir Şekerci)

Tehlikeli Karım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Tehlikeli Karım dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. MF Yapım, dizi için İstanbul’un pek çok semtine titizlikle hazırlanmış setler kurdu.

JENERİK:

Tehlikeli Karım dizisinin müzikleri, birçok dizi ve film müziğinde imzası bulunan Cem Öget’e ait. Dizinin jenerik müziği de dikkat çekici.

FRAGMANLAR:

Tehlikeli Karım dizisinden ilk fragman Show TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2018 yılının Mart ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide büyük merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Tehlikeli Karım dizisi 25 Mart 2018 tarihinde Show TV’ ekranlarında izleyici ile buluştu. Ekranlara iddialı giriş yapan dizi beklenen reytingleri alamayınca 29 Nisan 2018 tarihinde 6. bölümüyle izleyicisine veda etti.

Tehlikeli Karım dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da pek çok farklı mekanda çekilen Tehlikeli Karım dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman internette yayınlandı. Dizinin ekran macerası uzun soluklu olmasa da kamera arkasındaki görüntülerde, oyuncuların ve teknik ekibin kısa sürede kaynaştığı ve çekimler sırasında oldukça eğlendikleri de gözlerden kaçmıyor.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Tehlikeli Karım dizisinin sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin etkileyici sahnelerinin hepsi Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ kısmında bulunabilir.

Kurtlar Sofrası

Bu kadında bir iş var

Derin’in Planı Kusursuz Bir Şekilde İşlemiş

Kan Karınıza Ait

Son Bir Şey İstiyorum

Derin’den, Yaman ve Alper’e Büyük Ders