Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in bakışları bile farkını fark ettiriyor!

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in bakışları bile farkını fark ettiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Para Aşk dizisinden 6 yıl sonra yeniden bir araya gelen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek adeta bir nostalji yaşıyormuş havasında…İkili tanıtım çekimlerinde çok hoş anlar yaşadı. Haberimizin devamında detayları bulabileceksiniz. Öncelikle hikayede dikkat çeken bazı değişimleri odaklanalım. Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alan ikili, hikayenin değişimine de öncülük ediyor.

Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılığının ardından dizinin hikayesi tamamen Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek merkezli olarak yeniden tasarlandı. Senaristler Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur, ikili için yeni bir hikaye yaratmak adına her hafta farklı konuları öne çıkartarak yeni bir dönemi başlatmış durumda.

Mavi karakterinin hikayede Sancar ile yakınlaşması, ardından ise Melek ile tanışması ve hayatının acı dolu yönlerine vurgu yapılması önemli gelişmelerdi. Melek’in yaşındaki kızını kaybeden Mavi, yaşadığı derin acıyla hikayeye yeni bir boyut kattı. Artık Sancar ve Mavi arasında daha duygusal bir yakınlık yaşanacak.

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in bakışları bile farkını fark ettiriyor! 7

Belki de Mavi, kaybettiği kızının yerine Melek’i koyacak ve hikayede de böylelikle iki karakterin küçük Melek’e olan sevgileri üzerinden güçlü bir birlikteliğe doğru yol alacak…

Mavi ve Sancar arasındaki ilişki güçlendikçe Sefiin Kızı dizisinin yan karakterlerinin hikayesi de azalıyor. Kahraman karakterine hayat veren Bülent Şakrak da diziye veda eden isimler arasına katıldı. Yani hikaye artık çok farklı bir noktaya doğru ilerliyor ve bazı karakterlere yol veriliyor…

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün 6 yıl aradan sonra ilk buluşmaları izleyicileri derinden etkiledi. Özellikle de Kara Para Aşk dizisinden sonra nostalji yaşayan hayranlar, ikilinin afiş çekimlerindeki görüntülerle de mest oldu.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in çekimler sırasında birbirlerine olan bakışları bile hemen dikkat çekiyor. İkili, ne kadar uyumlu olduklarını da çekimler boyunca sergiledi. İşte Sefirin Kızı dizisinin afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri: