Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri’nin oyunculuğa başlamasında Müjdat Gezen etkisi!

Gonca Vuslateri’nin oyunculuğa başlamasında Müjdat Gezen etkisi!

tarafından ker_def

Ahmet Mümtaz Taylan, NTV ekranlarındaki Empati’de Gonca Vuslateri’yi konuk etti. Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati’de her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş, tarihe geçmiş, insan hikayelerini görüp, onların yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar. Ünlü konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, kendilerine dair bambaşka gerçekleri ortaya çıkıyor.

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve “sen olsan ne yapardın” diye soruyor.

Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödeyemedim!

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, Ahmet Mümtaz Taylan’a çocukluğunu şu cümlelerle anlattı: “Annemin ittirmesiyle tiyatro kurslarına gitmeye başladım. Annem çok iyi bir tiyatro seyircisiydi. Edebiyat yönü çok iyiydi, ablam müzisyen. Babam asker, o daha siyasi şeyler okurdu… ‘Gonca oyunculuk okuyacak’ diyorlardı çocukluğumda.. Annemle babamın boşanma döneminde ben üniversiteyi kazandım, çok parasız bir dönemim. Harcı ödemem benim için imkansızdı, ödeyemezdik! Müjdat Gezen Sanat Merkezi var diyerek ablam kafamı açtı, burslu okuyabilirdim orada… Ailemin de manevi bir bağı vardı Müjdat Gezen’le. Böylece başladım” dedi.

Gonca Vuslateri doktor olmak istediğini de şöyle anlattı: “En özendiğim doktor olmaktı… Ameliyat felan yapmak, korkmam. Hiçbir şeyden korkmam, birinin bir yeri kanadı, bakmam demem, iki katı bakarım. Ama psikopatça bir cümle olsun da istemem…” dedi.

Oyuncu, “Bu sezon da bu dizide mi oynasak acaba” diye konuşan bir oyuncu olarak yaşlanmak istemediğini dile getirdi.