Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’de dört gözle beklenen yeni dizi!

Star TV’de dört gözle beklenen yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında bu sezon yeni diziler peş peşe izleyicilerle buluşacak. Şu anda hazırlık aşaması devam ediyor ve dizi dünyası yeni alternatiflerle bu sezon da yine renkli bir görüntü çizecek. Star TV’nin yeni dizilerinden birisi de Sana Söz…

Polisiye bir hikaye bulacaksınız. Elif ile Ömer karakterlerinin bir cinayet olayının etrafında verdikleri mücadele izleyicileri derinden etkileyecek. Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı projesi olarak gözüken Sana Söz de Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisini başrolde izleyeceksiniz.

Birçok dizi hayranı sabırsızlıkla projenin başlamasını bekliyor. Dizi sürükleyici bir hikayeye sahip. Elif karakteri bir televizyon programcısı… Ömer ise cinayet şubede yetkili ve ikisi de aynı cinayeti çözmek için işbirliği içinde büyük mücadele verecek.

Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif ile Ömer karakterleri dizi hayranlarını çok etkileyecek. Star TV, geçen sezondan bu yana diziler konusunda arzu ettiği reytingleri elde edemiyor.

Sana Söz ise bu döngünün kırılmasını sağlayabilecek güçlü bir yapım olarak gözüküyor.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken
senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın yazıyor.