Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 56. bölümde Zehra ölümle burun buruna geldi!

Teşkilat dizisi 56. bölümde Zehra ölümle burun buruna geldi!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’ dün (20 Ekim Pazar) yayınlanan elli altıncı bölümüyle ekrana geldi. Dizi büyük ilgi gören bölümüyle, sosyal medyada çok konuşuldu.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:  Ekibin peşine düştüğü mühimmatlar yoluna devam ederken operasyon zora girdi ancak Uzay ve Gürcan’ın hamlesiyle kaçakçıların nereye gittiği öğrenildi. Mühimmatları engellemekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, karargaha dönüp yeni plan kurdular. Bu sırada Uzay, ikiliye oteldeki operasyonda Celine’e yakalandıkları bilgisini verdi.

Halit Başkan, Efkar’la buluşarak ortadan kaldırılan isimlerle ilgili sorular sordu ve Ömer’i kurtaran kişinin uzaktan çekilmiş bir fotoğrafını göstererek onu test etti. Helen mühimmat yüklü kamyonların teslimatını bir gazeteci üzerinden tüm dünyaya duyurup Türkiye’nin teröristlere silah sağladığı yalanını yaymak için görüşmelerini tamamladı.

Efkar, bir an önce Necip meselesini kapatıp bu işlere son verme kazarı aldı. Korkut ve Efkar’la baş edemeyen Necip, Cezar Ağa’dan yardım istemeye gitti. Başına buyruk hareketleri nedeniyle Necip’e kızan Cezar, bundan böyle himayesinden çıkmaması konusunda uyardı.

İstanbul’da yapılan terör zirvesinde Halit Başkan ve Hartley aynı masada buluştu. Aynı esnada operasyon başarıyla sonuçlanınca Hartley büyük hayal kırıklığı yaşadı ve yenilginin hırsıyla Francis’in Ömer hakkındaki şüphelerine hak vermeye başladı.

Zehra’nın karşısına çıkan Francis ona Mete Başkan’ın yüzüğünü verince zehranın kafası iyice karıştı. Francis, Zehra’nın kitabı getirmesi karşılığında ona gerçeği söyleyeceğini yineledi.

Zehra, kitabı vermek için Francis’le buluşacağını söyleyince Halit Başkan, Sermet’i takiple görevlendirdi.

Hartley’nin yönlendirmesiyle Celine evine Ömer’i davet etti. Hartley ve Francis, ilaç enjekte ederek Ömer’i konuşturmayı planladılar ancak Ömer bu tuzağa düşmedi. Bunun üzerine Hartley, Hasan Atmaca’nın peşinde olduğunu, onu bulmasını istedi. Hartley’nin bu isteğiyle Ömer büyük şok yaşadı.

Bu sırada Francis’e kitabı vermek üzere buluşma yerine giden Zehra uğradığı saldırıda yaralandı ve kitap çalındı.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her pazar TRT 1’de…