Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi 59. yeni bölümde hain bir plan devreye giriyor!

Teşkilat dizisi 59. yeni bölümde hain bir plan devreye giriyor!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 25 Aralık Pazar akşamı elli dokuzuncu bölümüyle ekrana geliyor. Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak? Dizinin bu bölümünde Atılay Uluışık’ın canlandırdığı Sermet karakterinin ayrılacağı ortaya çıktı ve dizi hayranları bu duruma çok üzülecek. İşte yeni bölümden dikkat çeken detaylar.

Terör kampından elde edilen büyük başarının ardından İstanbul’a dönen ekibi yeni görevler beklemektedir. Planı sekteye uğrayan Hartley, amacına ulaşmak için gözünü karartır. Kamptan elde ettiği verilerle çalışmaya koyulan ekip üyeleri, yapılacak kanlı bir eylemin ucunu yakalar.

Geçmişin gölgesinin peşini bırakmadığı Efkar, Hasan Atmaca hakkında bazı şeyleri Ömer’e açıklama kararı alır. Korkut, hesaba katmadığı birisiyle karşılaşınca tehlikenin enselerinde olduğunu öğrenir. Kimsenin ummadığı bir planı olan Hartley ise planını yönetirken en büyük cezayı kendisine keseceğinden habersizdir.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak.”

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle Pazar akşamı TRT 1’de…