Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, kendisine had bildiren bir takipçisini ifşa etti!..

Eda Ece, kendisine had bildiren bir takipçisini ifşa etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle ekranlara damga vuran oyuncu Eda Ece, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da zaman zaman gündem oluyor.

Setten ve özel yaşamından sık sık paylaşımlarda bulunan oyuncu, son paylaşımında klasik sanat eserlerine duyduğu merakı dile getirdi.

“Bu aralar kafayı klasikle bozdum, bütün modern sanat eserlerimi satıcam” açıklamasını yapan oyuncunun paylaşımına bir takipçisi yorumda bulundu.

Eda Ece takipçisinin “Bu heves gelir geçer, sonra o aldığın klasikler başına dert olur sonra da beni niye uyarmadınız dersin” şeklindeki yorumunu da yayınlayarak, “Haddim bildirildi” dedi.

Eda Ece takipçisinin, “Kafanı karıştırma bunlarla, o dönem geldi geçti, şimdi yaşadığımız dünyadan bakman lazım ama tabiiki sen bilirsin para senin” sözlerine, “Çok güzel konuştunuz Ne alalım?”  şeklinde cevap verdi.

Son dönemde antikalara merak sardığını da ifade eden oyuncu, evinin duvarında asılı antikacıdan aldığı ve çok sevdiği bir tablonun fotoğrafını da paylaştı.

Eda Ece’nin sosyal medyada günlük hayatından yaptığı paylaşımlar, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.