Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir kadın karakteri daha mı ayrılıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir kadın karakteri daha mı ayrılıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, istikrarlı bir yapım ve 6 sezondur da bu istikrarını her anlamda sergiliyor.

Fenomen bir yapım olmayı başaran EDHO, bir erkek egemen dizisi… Çok az kadın karakterin yer aldığı projeyle ilgili Oktay Kaynarca da aynı eleştiriyi yapmış ve daha fazla kadın karakterinin yer almasını istemişti. Ancak dizide yaşanan ayrılıklara kadın karakterleri de dahil oldu.

Sabina Toziya, sağlık nedenleri dolayısı ile Ocak ayından itibaren dizide yok. Aynı şekilde Avukat Ebru’ya hayat veren Dilşad Şimşek de aylar önce ayrılmıştı. Önceki hafta ise Sanem Çelik’in canlandırdığı Ceylan karakterinin de diziye veda etmesi, tüm hayranları üzmüştü. Zaten az olan kadın karakterler bir bir giderken, bu sefer de 190. bölümde yine dikkat çeken bir durum yaşanacak.

Pelin Akil’in canlandırdığı Bahar karakteri, Hızır Çakırbeyli vurulmasın diye kurşunun önüne atıldı… Dizinin 190. bölüm fragmanında Bahar’ın vurulduğu görülüyor. Dizi hayranları, Ceylan’dan sonra bu karakterin de hikayeden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

Yeni bölümü heyecanla bekleyen hayranlar, “Hızır için kurşunlarını önüne atlayan kaçıncı kadınsın be Bahar” diye mesaj yazıyor…

Alparslan’ın da fragmanda ortaya çıkması dizi hayranlarını memnun etti. Karakterin hikayede daha fazla yer almasını isteyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, Alparslan sahnelerini heyecanla bekliyor.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 13 Nisan Salı günü yayınlanacak 190. bölüm fragmanı: