Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi çok havalı ama bazı pürüzler göze çarpıyor!

Teşkilat dizisi çok havalı ama bazı pürüzler göze çarpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranlarında Pazar akşamları başlayan Teşkilat dizisinin ikinci bölümü de yayınlandı. İzleyiciler yine ekran başına geçti. Binlerce mesaj da sosyal medyada dizi yayınlandığı sırada paylaşıldı ve Teşkilat, dün akşamın en çok konuşulan konularından birisi oldu. Sosyal medyadaki bu güçlü desteği ile yoluna emin adımlarla devam eden Teşkilat dizisinde, bazı noktalar var ki, izleyicileri rahatsız etmeye başladı.

Nihat Altınkaya’nın canlandırdığı Hulki karakteri biraz karikatürize olmaya doğru gidiyor. Karakterin espri noktası olması tasarlanmış gibi bir hava var. Ancak sahnelerde bu tam olarak yansımıyor… Teşkilat dizisi yüksek bütçeli bir proje. Geniş bir oyuncu kadrosu var. Ancak operasyon sahnelerinin daha profesyonel olması beklenirdi. Bazı küçük detaylar izleyicileri rahatsız edecek büyük konular olabiliyor. Ceren’in evine girerken hareket sensörünü etkisiz hale getirme sahnesi, pek de profesyonelce değildi mesela… Örneğin, Ceren’in Serdar’ın  evine geldiği sahnede masanın üzerinde iki çay bardağının bırakılmış olması da usta bir istihbaratçının yapacağı bir hata değil.

Teşkilat ilk bölümleri itibari ile olumlu puanları daha çok aldı, olumsuz yorumlar ve değerlendirmeler de var ama ilerleyen bölümlerden bunlar düzeltilebilir. Hikayenin daha iyi bir şekle gelmesi beklentisi de yüksek.

21 Mart Pazar akşamı dizinin 3.yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Yeni bölüm fragmanında James Bond tarzı hareketler var ki, bu da Teşkilat dizisinin aksiyon sahnelerinin de farklı detaylarla dolu olacağını anlatmaya yetiyor.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisi aksiyon sahnelerinde nasıl performanslar sergileyecek bu da merakla bekleniyor. Serdar, “Çok havalısın, kıskanmaya başlıyorum” diyerek Zehra’yı işaret ediyor… Deniz Baysal, gerçekten de dizide çok havalı bir performans ortaya koyuyor.

İşte Teşkilat dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı: