Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde kimse böyle bir kararı beklemiyordu!

Sefirin Kızı dizisinde kimse böyle bir kararı beklemiyordu!

tarafından ker_def

Star TV’nin pazartesi akşamları yayınladığı Sefirin Kızı dizisi, izleyicinin ilgisinin azalması ile son dönemde ayakta kalma mücadelesi veriyor. Reytingleri beklentilerin altında gelen dizi, yurt dışındaki hayranlar tarafından ise yoğun bir şekilde destekleniyor. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin yıllar sonra yeniden buluşmasını sağlayan Sefirin Kızı, 15 Mart Pazartesi günü 44. bölümü ile ekranda olacak.

Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Yeni fragman da yayınlandı. Sefirin Kızı dizisinde Mavi ile Sancar resmi nikah kıyıyor. Sancar, annesine “O kadın benim nikahlı karım…” diyerek de resti çekiyor. İki karakterin bu kadar hızlı bir şekilde nikah kıymasını izleyiciler de beklemiyordu.. Konakta bomba etkisi yaratacak olan bu gelişme ile hikaye daha da hareketleniyor. Mavi’nin eski kocası Sedat da ortaya çıkıyor ve Sancar Efe ile karşılaşıyor.

Sancar, Sedat’ı pataklayarak kendisinden bekleneni yine sergileyecek. Ancak Sedat bir avukat ve Sancar’ın başına büyük bir bela açacak… Yahya ile Dudu’nun düğün töreninde neler yaşanacağı da muamma. Yahya’dan “Hayır” yanıtı geliyor ama tam olarak düğünde neler olacağını ancak bölüm sırasında anlayabileceksiniz. Detayları aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca heyecan dolu 44. bölümden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı 44. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Mavi, Sancar’la olan evliliğinin keyfini süremeden eski eşi Sedat üzerine kabus gibi çöker. Geçmişin yaralarından kurtulmaya çalıştıkça daha beter içine çekilen Mavi, bir yandan Sancar’a duyduğu güveni de sorgulamaya başlar.

Sancar kendini dönüp dönüp aynı soruların ve şüphelerin içinde çırpınırken bulur. Bir yandan Mavi’yi korumaya çalışan yüreği bu yangından sağ kurtulabilecek kadar güçlü olsa da aklıyla mücadelesi devam eder.

Yahya ve Dudu’nun düğün hazırlıkları son sürat devam ederken Yahya kafasındaki soru işaretlerinin peşine düşer. Diğer tarafta Elvan, anası bildiği Halise ile hiç beklemediği bir konuşma yapar. Yapayalnız olduğunu hissettiği anda ona elini uzatan Bora’nın elini tutma konusunda ise kararsızdır.

Güven, Melek’i almak için Sancar’dan yediği son golün üzerine kendine yeni oyun arkadaşları bulur. Bu kez çok daha tehlikeli ve kontrol edilmesi imkansız bir oyunun içine girmektedir.

Yahya ve Dudu için büyük gün gelip çattığında herkesi birbirinden ilginç sürprizler beklemektedir. Efeoğlu ailesi için unutulmaz bir düğün günü olacaktır.