Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi kaçtı, Yargı kovaladı; reyting savaşı iyice kızıştı!

Teşkilat dizisi kaçtı, Yargı kovaladı; reyting savaşı iyice kızıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları birincilik yarışı için Teşkilat ile Yargı arasında inanılmaz bir mücadele yaşanıyor… TRT1’de ikinci sezonu devam eden Teşkilat, aksiyon dolu sahneleri ile milyonları ekrana taşıyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı TRT1 dizisi, geçen hafta kaybettiği AB ve ABC1 kategorilerinde bu hafta yeniden birincilik aldı.

Yargı ise bu sezon başladı ve Sema Ergenekon’un muhteşem senaryosu yine milyonları etkiledi. Kanal D’nin yeni dizisi geçen hafta AB ve ABC1 gruplarında birincilikler elde etmişti. Ancak bu hafta aynı başarı gelmedi.

TRT1’de Teşkilat dizisi tüm kategorilerde birincilik elde ederek yine zirvenin sahibi oldu… Yargı dizisi ise bugüne kadarki en iyi oranlarını elde etmesine rağmen rakibinin gerisinde kaldı.

Yargı özellikle AB ve ABC1 gruplarında rakibine çok yakın reytingler alarak günü tüm kategorilerde ikinci sırada tamamladı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi adına muhteşem bir başarı olduğunu söyleyebiliriz.

İki dizi arasında reyting yarışının önümüzdeki haftalarda yine çok sert geçmesi bekleniyor.