Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ve Gönül Dağı’ndan sonra Teşkilat da başardı!

Camdaki Kız ve Gönül Dağı’ndan sonra Teşkilat da başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon diziler iki haneli reyting oranlarına çıkma konusunda daha iyi performanslar sergiliyordu. Birçok dizi iki haneli reytingleri ile adeta başarı abidesi haline gelmişti. Ancak yeni sezonda bunu sağlamak hiç de kolay değil.

2021-2022 sezonunda diziler arasındaki yarış o kadar sertleşti ve birçok yeni yapım ekrana geliyor ki, reyting elde etmek zorlaştı. Bu süreçte 3 dizi öne çıkıyor. İlk olarak Perşembe akşamları Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi iki kez üst üste iki haneli reyting oranı elde ederek büyük başarı sağladı…

Bu diziyi geçtiğimiz hafta Gönül Dağı dizisi yine iki haneli reyting oranına erişerek takip etti. TRT1’in başarılı dizisinin Cumartesi akşamları Kardeşlerim dizisine de zirveyi kaptırmadığını görüyoruz.

Pazar akşamları yine bir başka TRT1 dizisi iki haneli reytinglere erişmeyi başardı. Teşkilat dizisi 31 Ekim’de yayınlanan 20. bölümü ile birlikte ABC1 kategorisinde iki haneli oranlara çıktı. Bu da çok anlamlı bir gelişme. Geçen sezon tüm bölümlerde iki haneli rakamlar geliyordu ama bu sezon ilk kez bu başarı elde edildi.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya’nın başrollerinde yer aldığı Teşkilat’ın bu başarı oldukça anlamlı. Çünkü karşısındaki Yargı dizisinin müthiş çıkışına rağmen TRT1 dizisi tüm kategorilerde zirvede yer almayı bir kez daha başardı.

Teşkilat dizisinin 21. bölümü de çok etkili sahnelerle geliyor. 7 Kasım pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümü kaçırmayın: