Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’deki dizi krizi Masumlar Apartmanı’na yaradı!

atv’deki dizi krizi Masumlar Apartmanı’na yaradı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı, salı akşamları emin adımlarla ilerliyor. Atv’de yaşanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizi en çok da bu yapıma yaradı. Masumlar Apartmanı, şayet rakibi ekrana dönüş yaparsa birincilikten olabilir. Ancak atv ile yapımcı arasındaki krizin en büyük kazananı TRT1 dizisi oldu.

2 Kasım Salı akşamı 45. bölümü yayınlanacak olan dizinin yine tüm kategorilerde birincilikler alması kesin gözüküyor… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Özellikle de Gülben karakterinin alacağı karar hikayenin gidişatını etkileyecek. Kırmızı Oda dizisinin doktor hanımı Binnur Kaya da bu bölümde hikayeye konuk olacak.

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 45. bölümünden detaylar ve son fragman: Yaşananlar herkesi derinden sarsar. Safiye’yi, içine düştüğü derin karanlıktan Naci bile çıkaramaz. Safiye’ye nasıl yardım edeceğinin derdindeyken Tomris’in getirdiği bir haber Naci’yi bambaşka bir çıkmaza sürükler. Han, her zamanki gibi “kontrol edebileceği” sorunlarla uğraşmaya yönelir ve Rüya’yı üvey babasından korumak için kendi yöntemlerini devreye sokar.

Safiye’nin krizine şahit olan Şennur sonunda Esat’a rest çeker. Gülben, içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için uzun zamandır cesaret edemediği o adımı atar. İyileşmek için psikiyatriste gitme vakti gelmiştir. Gülben’le ailesi arasında kalan Esat ise beklenmedik bir karar vermek zorunda kalır.