Ana sayfa Dizi Arşivi Teşkilat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Teşkilat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Teşkilat, Tims&B imzalı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı, dram ve aksiyon türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

TRT1 ekranında yayınlanmaya başladığı ilk andan itibaren büyük bir ilgi gören dizi, adeta reytin rekorları kırdı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın desteklemesi de izleyici ilgisinde en önemli faktörlerden birisiydi. Aksiyon dolu hikayesi ile göz dolduran Teşkilat’ta çok başarılı bir oyuncu kadrosu da buluştu. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta gibi önemli isimler başrollerde yer aldı.

Teşkilat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: TRT1
Yapımcı: Tims&B
Türü: Dram- Aksiyon
Yayın Tarihi: 7 Mart 2021
Mekan: Ankara
Süresi: 120 dakika
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Başrol: Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta
Oyuncular: Tuncer Salman, Nihat Alptuğ Altınkaya, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say, Yunus Destebaşı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/teskilattrt
Instagram: https://www.instagram.com/teskilatdizisiitrt1/
Facebook: https://www.facebook.com/teskilattrt/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCt8FO3MT1fWD-UI7hnutj8A
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/teskilat

TÜM HABERLER:

Teşkilat dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Teşkilat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Teşkilat dizisinde istihbarat teşkilatının, olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesi anlatılıyor. Dizi yayınlandığı ilk bölümünden itibaren ilgi çekici karakterleri, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni topladı ve #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu. Dizinin hayranları ilk bölümünden itibaren binlerce paylaşım yaptı. Kimi izleyici diziyi ‘Kurtlar Vadisi’ dizisine benzetti. Bazı izleyiciler ise alakası olmadığını söyledi ve bambaşka bir konu ile tamamen ülkenin gerçeklerini yansıttığını ifade etti.

Teşkilat dizisiyle ayrıca, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geldi. Dizinin ilerleyen bölümlerinde MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak.

Teşkilat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

HİKAYESİ:

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, ‘yer altına’ inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ekrana getiriyor.

Ankara’daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Çağlar Ertuğrul (Serdar )
Deniz Baysal (Zehra)
Mesut Akusta (Mete )
Ezgi Eyüboğlu (Ceren )
Ezgi Şenler (Pınar )
Mehmet Usta (Zayed)
Tuncer Salman (Hakkı)
Nihat Alptuğ Altınkaya (Hulki)
Serdar Yeğin (Uzay)
Yavuz Bingöl (Adem)
Uğur Ahmet Say (Gürcan)
Yunus Destebaşı (Mert Çavuş)

Teşkilat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dizinin çekimleri Keçiören, Akyurt, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Sincan’ın da aralarında bulunduğu Ankara’nın çeşitli semtlerinde devam ediyor.

JENERİK:

Teşkilat dizisinin müzikleri, pek çok başarılı dizinin müziğinde imzası bulunan Atakan Ilgazdağ’a ait. Dizinin jenerik müziği de izleyiciden tam not aldı.

FRAGMANLAR:

Teşkilat dizisinden ilk fragman TRT 1 ’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2021 yılının Mart ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Teşkilat dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Teşkilat dizisi 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1 ekranlarında başladı. İlk bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyen dizinin başarısı ikinci bölümünde de devam etti. Teşkilat, her pazar saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Teşkilat dizisini tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Teşkilat dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

KAMERA ARKASI:

Ankara’nın çeşitli semtlerinde çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde, oyuncuların çekim öncesi dans ettikleri eğlenceli anlar da yer alıyor.