Ana sayfa Sosyal Medya Final korkusu yaşayan Menajerimi Ara dizi hayranlarından çılgın kampanya!

Final korkusu yaşayan Menajerimi Ara dizi hayranlarından çılgın kampanya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisi hayranları, yaşanan sorunlar nedeniyle yapıma sahip çıkmak adına önemli bir hamle yaptı… Teşkilat dizisinin TRT1 ekranında başlaması ile birlikte Pazar dizilerinden Kefaret dışında diğerleri sıkıntılı sonuçlar almaya başladı.

Son 2 haftadır Menajerimi Ara dizisi de Teşkilat’ın olumsuz etkisi ile izleyici kaybı yaşıyor ve geçen Pazar günü gelen reyting sonuçlar bir hayli düşük gerçekleşti. En son Özge Borak’ın Ceren karakteri ile daimi kadroya katıldığı dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı da merakla bekleniyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Özge Borak, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimleri buluşturan dizi, bir grup izleyici tarafından büyük ilgi görüyor. Ancak reytinglerin bu kadar sert şekilde düşmesi dizi adına iyi bir gelişme olmadı.

Menajerimi Ara’nın erken bir final yapmasından korkan izleyiciler, Star TV’yi etkilemek için sosyal medyada kampanya başlattı. Dizinin bitmesini değil, devam etmesini isteyenler “MenajerimiAra İkinciSezon” etiketi üzerinden binlerce mesaj yayınladı.

Kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıralara kadar çıkan bu destek çalışması Star TV yönetimini ne kadar etkiler bilinmez. Ancak Menajerimi Ara dizisi farklı konsepti ve başarılı oyunculuk performansları ile ekranda kalmayı hak eden yapımlardan birisi…

Star TV’nin bu sezon dizilerden yana yaşadığı şanssızlık da değerlendirilir ise şu aşamada Menajerimi Ara’nın bu sezonu tamamlayamama gibi bir ihtimali pek bulunmuyor.

Dizi Mayıs ayında sezon finali mi yapar yoksa final mi olur, bu da tam olarak net değil. Ancak gelen bilgiler Menajerimi Ara’nın düşük bütçeli bir yapım olması nedeniyle ikinci sezonda da Star TV tarafından düşünülebileceğini ortaya koyuyor.

blank

Tabii ki bu konuda bir netlik yok.. Dizi hayranları ise, “Kolay kolay vazgeçebilir miyiz senden” diye mesaj bırakarak Menajerimi Ara dizisine twitter ortamında binlerce mesaj paylaşarak destek çıktı.

Kısa sürede 35 bini aşan mesajlar ile Türkiye gündemine giren Star TV dizisinin hayranları, özellikle de Barış ve Dicle karakterlerine olan sevgilerini ifade eden birçok yorum bıraktı. Dizi hayranları bu çalışma ile Star TV’yi etkilemeyi ve yapımın devam etmesini sağlamayı hedefliyor.