Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Teşkilat dizisi ne kadar da şanslı!

TRT1’in Teşkilat dizisi ne kadar da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinde her yeni bölüm büyük bir heyecan ile bekleniyor. Reytinglerde tüm izleyici kitlesinden güçlü dönüşler alan dizi, birinciliğe de abone olmuş durumda. Dizinin bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olması kuşkusuz aksiyon dolu konusu ve Milli İstihbarat Teşkilatı desteği ile açıklanabilir. Tabii ki oyunculuk performansları da çok etkileyici.

Teşkilat dizisiyle ilgili kimi eleştiriler ve hatalara yönelik vurgular sosyal medyada yapılsa da dizinin hayranları bunları görmezden gelmeyi tercih ediyor. Operasyonların basit bir kurgu ile sunulduğu gerçeğinin herkes farkında. Ama her hafta 120 dakikayı aşan bir dizi yapmak ve bunu da Hollywood filmleri gibi çok gerçekçi göstermek de imkansız. Sonuçta Teşkilat dizisi derdini anlatıyor ve milyonları da ekran başına toplamayı başarıyor.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisi de sosyal medyada milyonları etkilemeye devam ediyor. Yapılan paylaşımlarla Teşkilat dizisinin çifti en beğenilen dizi çiftlerinden birisi oldu bile… Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan ile Yağız karakterlerinden sonra Zehra ile Serdar, izleyicilerin yeni favorisi.

TRT1'in Teşkilat dizisi ne kadar da şanslı! 7

Teşkilat dizisinin 11. yeni bölümü 16 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı ve aksiyonu bol sahnelerin yer aldığını görebilirsiniz. Fadi’ye yönelik yapılan operasyon yine herkesi heyecanlandıracak görüntülerle dolu.

İşte Teşkilat dizisinin 16 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 11.bölüm 2. fragmanı: