Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizi hayranları çıldırmak üzere!

Son Yaz dizi hayranları çıldırmak üzere!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile öne çıkmaya devam ediyor. Çeşme’de çekimleri yapılan dizinin ikinci sezonda İstanbul’a taşınması bekleniyor. 22. bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamlayacak olan Son Yaz, ne yazık ki bir süredir ekranda yok.

Son Yaz dizi ekibinin yaşadığı kronavirüs sıkıntısı nedeniyle önceki hafta 19. yeni bölüm yayınlanamamıştı.Bu hafta ise Şeker Bayramı nedeniyle dizinin yeni bölümü ekranlara gelmedi. Gelecek hafta için izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor…

Birçok dizi hayranı, “Bitmedi bu 2 hafta, kavuşalım artık Son Yaz’a” diyerek sosyal medyada mesaj bırakıyor. Dizinin hayranları 2 haftalık ara nedeniyle bir hayli üzgün… 21 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 19.yeni bölümden yayınlanan fragmana da ilgi büyük oldu.

Son Yaz dizi hayranları çıldırmak üzere! 7

Son Yaz hayranları, bu fragman ile enerjilerini diri tutmaya çalıştıklarını, yeni bölümün sabırsızlığını yaşadıklarını ifade eden yorumlar da yaptı. Bu süreçte eski bölümleri izleyerek kendini avuttuğunu söyleyen birçok dizi hayranı da var.

Akgün ve Yağmur arasında neler yaşanacağını merakla bekleyenler, Selim ile Canan’ın fragmana yansıyan güzel anlarının devamını da çok merak ediyor.

İşte Son Yaz dizisinin 19. bölümünden izleyicileri mutlu eden görüntüler: