Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi reyting yükseltti, eski günlere dönüyor!

Teşkilat dizisi reyting yükseltti, eski günlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının başarılı dizilerinden olan Teşkilat, yine nefes kesen bir bölümle ekrandaydı… Dizinin reytinglerinin bir hayli yükseldiği de görülüyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Ezgi Eyüboğlu’nun başrollerini canlandırdığı dizinin etkileyici sahneleri izleyicileri ekran başına topluyor.. Mesut Akusta’nın sağlık sorunları nedeniyle henüz diziye katılmadığını da görüyoruz.

Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav’ın katılması ile ikinci sezonu daha da etkili olan dizinin hayranları yeni gelişmelerden son derece memnun. Dizi ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar çok olumlu geldi.

17. bölümü Pazar akşamı yayınlanan dizinin reytinglerde de çok etkileyici bir yükseliş sergilediğini gözlemliyoruz. Geçen sezon iki haneli reytingler elde edebilen Teşkilat, yavaş yavaş o günlere doğru dönüyor. Henüz tek haneli oranlar elde eden dizi yine de sezonun en iyi performanslarından birisini sergiledi.

Teşkilat yine tüm kategorilerde birincilik elde ederek rakip dizi Yargı’yı önemli bir fark ile gerisinde bıraktı. 17 Ekim Pazar günü saat 20.00’da 18. yeni bölümü yayınlanacak olan diziden yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.