Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi yaz arası iyi geldi, değişim herkesi şaşırtacak!

Teşkilat dizisi yaz arası iyi geldi, değişim herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon 14 bölüm yayınlanan Teşkilat dizisine yönelik önemli eleştiriler vardı. Milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan dizi, bazı sahnelerinin sıradan ve amatör çekildiği yönünde eleştiriler aldı.

Yaz döneminde oyuncular tatil yaparken, dizinin ekibi ise ikinci sezon için önemli bir hazırlık fırsatı elde etti. Bu hazırlıkların neticesinde yeni dönemde dizinin çok daha kaliteli görüntü ve aksiyon sahneleri ile izleyicilerin karşısına çıkacağı fragmandan anlaşılıyor.

26 Eylül Pazar akşamı 15. yeni bölümü ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan dizinin yeni sezon fragmanı çok ilgi çekti. Çünkü daha profesyonel ve daha kaliteli bir hava yansıtıyordu. İnsanların devlete hizmet etmesi gerektiği mesajını veren yeni sezonda iki önemli oyuncu da kadroya dahil oldu.

Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi etkili karakter oyuncularının yer alacağı ikinci sezonda sahneler çok daha profesyonel gözüküyor…

Çekim kalitesinin iyileşmesi ve sahnelerin de amatörlükten uzaklaşması Teşkilat dizi hayranlarını çok mutlu edecek gelişmeler. Dizinin oyuncu kadrosunun da artık rollerine çok daha alıştıkları düşünülür ise TRT1’in aksiyon dizisi ikinci sezonda çok daha etkili olacaktır.