Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı hem yeni dizi hem yeni film heyecanı yaşıyor!

Sedef Avcı hem yeni dizi hem yeni film heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İnsanlar ikiye Ayrılır isimli sinema filminin galasına katılan isimlerden birisi de Sedef Avcı oldu… Ünlü oyuncu filmde iddialı isimlerle bir arada oldu. Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı sinema filmi 10 Eylül’den itibaren sinemalarda izlenebilecek.

Filmin galasında açıklamada bulunan oyuncu, hoş bir proje çektiklerini anlattı. Pandemi döneminde çekilen bir film olması nedeniyle de dikkat çeken proje hakkında konuşan Sedef Avcı, uzun bir süre sonra ilk kez bir galaya katıldığını anlattı.

Avcı, “Garip geliyor, sanki o ara yokmuş gibi hayatımızda. İnşallah her şey düzelecek” açıklamasında bulundu.

Sedef Avcı hem yeni dizi hem yeni film heyecanı yaşıyor! 7

Her şeyin normale dönmesi dileğinde bulunan Sedef Avcı, Fox TV’de yayınlanacak olan Elkızı dizisinde yer alacağını da hatırlattı. Çekimler için Muğla ile İstanbul arasında gidip geldiğini anlatan ünlü oyuncu, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Okulların açılması nedeniyle hem mutlu hem de tedirgin olduğunu anlatan Sedef Avcı, hiçbir şeyin okul gibi olmadığını ve tüm çocukların sağlık içinde eğitimlerine devam etmesini dilediğini anlattı.

Kocası Kıvanç Kasabalı ile boşanacağı şeklindeki haberleri de yalanlayan oyuncu, sürekli bu tür iddiaların çıkartılmasının nedenini de bilmediğini sözlerine ekledi.