Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde akılları kurcalayan soru işareti!

Teşkilat dizisinde akılları kurcalayan soru işareti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamlarının aksiyon dizisi Teşkilat, her hafta meraklı milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranına çekiyor. İlk 4 bölümü ile muhteşem reytingler alan dizinin dün akşam da 5. yeni bölümü yayındaydı… Berlin’deki operasyon ve Hulki’nin Fadi’nin adamları tarafından yakalanıp, bir de işkence görmesi dizi hayranlarının heyecanını yükseltti.

Teşkilat, Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi olduğu için çok dikkat çekiyor. Bu yapımın çeşitli şekillerde kamuoyuna bazı konularla ilgili bilgiler verdiği ve bunu da dizi aracılığı ile yaptığı şeklinde bir algı oluştu. İşte bu algı da yapıma olan ilgiyi artırdı ve izleyiciler her sahnede bir mesaj arama çabasına da girişti.

Teşkilat dizisinin 5. bölümünde izleyicileri şaşırtan olaylardan birisi de Serdar ile Ceren’in durumuydu. Çağlar Ertuğrul ve Ezgi Eyüboğlu ikilisi, yine başarılı performanslar ortaya koydu. Leyal’in adamları tarafından ölüm tehdidi altındaki Ceren, Serdar’ın ani evlilik teklifiyle de şoke oldu.

Ceren’in deşifre olmadığını bu yolla göstermeye çalışan Serdar, MİT’te çalıştığını da açıkladı…Teşkilat hayranları, Serdar’ın Ceren’in deşifre olmadığını ikna edebilmek için böyle bir hareket yaptığını biliyor. Ceren ise ölümle burun buruna. Şimdi Serdar ile birlik olup, Teşkilat için çalışır mı? İşte bu soru da çok konuşuluyor.

Dizinin hayranları sosyal medyada Ceren’in taraf değiştireceğine yönelik tahminlerini dile getiriyor. İşte dizideki bu merak unsurunun fazlalığı da milyonları her Pazar TRT1 ekranına taşıyor…

Serdar ile Ceren’in dikkat çeken sahnesini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.