Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde tahammül kalmadı, yeni kararı izleyiciyi çıldırttı!

Kefaret dizisinde tahammül kalmadı, yeni kararı izleyiciyi çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisi, Teşkilat’a direnebilen tek yapım olarak öne çıkmaya devam ediyor. Zeynep ve Sinan’ın aşk hikayesinde ise bunalımlı günler sürüyor. Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat ikilisinin başarılı partnerliğinde Kefaret, her hafta izleyicilerine heyecanlı anlar yaşatıyor.

Dizinin 20. bölümünde Zeynep’in Sinan’a karşı sert sözleri dikkat çekmişti. Sinan’ın kahramanı olduğunu söyleyen Zeynep, nikahtan önce 15 gün ortadan kaybolmasına çok kızdı ve bir evliliği yürütebilecek kişi olmadığını söyledi. Sinan’ı çok sevse de artık daha fazla yaralanmaya tahammülü olmayan Zeynep, Sinan’dan ayrıldı…

İşte bu ani ayrılık kararı dizi hayranlarını da şaşırttı. Zeynep’in hayatını bir kez daha kurtaran Sinan ise öylece kala kaldı.. Kefaret dizisinin 21. yeni bölümü 11 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak ve Zeynep’in tavrının ne olacağı, Sinan’ın ne yapacağı gibi sorular akılları kurcalıyor.

21. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yıllar sonra birisine kalbini açan, hayaller kuran Zeynep, birden biri yaralanmaya tahammülü kalmadığını anladı. İşte ayrılık kararının altında da bu yatıyor… Arzu hapse girdi ama Ahmet ondan vazgeçmiyor. Arzu’yu ise cezaevi aracından kaçıracaklar… Sinan, koruyucu aile sıfatından feragat etti.

Dizinin izleyicileri ise senariste yoğun bir tepki gösteriyor. Bunun sebebi ise 5 yılını Zeynep için harcayan, hayatından vazgeçen ve her türlü tehlikeye atılan Sinan’ı Zeynep’in bir çırpıda silip atmasına dizi hayranları sert tepki gösteriyor. Sosyal medyada Kefaret dizisinin hikayesinin saçmalamaya başladığına yönelik sert eleştiriler görebilirsiniz.

Bir dizi hayranı tepkisini şöyle dile getirdi: “Hayatımda böyle saçmalık görmedim, adam gençliğini şu kadının hayatını düzeltmek için geçirdi, hayatını tehlikeye attı, işini senin için terk etti, senin ve kızlarının hayatını güzelleştirmek için her şeyi yaptı. Bu mu karşılığı, neymiş hayatı boyunca ona minnet duyacakmış, ya arkadaşlar yönetmen izleyiciyle dalga geçiyor resmen…”

Zeynep ve Sinan ayrılığı dizinin 21. bölümüne damgasını vuracak. İşte yeni bölüm fragmanı: