Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde dipten gelen mesaj gibi Irak operasyonu!

Teşkilat dizisinde dipten gelen mesaj gibi Irak operasyonu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir dizi hem de TRT1 ekranında yayınlanır da izleyiciler altından mesajlar çıkartmaz mı? Teşkilat’ın 6. yeni bölümünde yaşanacak olan Irak operasyonu acaba hangi alt mesajları veriyor?

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı Teşkilat’ın geçtiğimiz iki bölüm Almanya’da süren hikayesi, önümüzdeki hafta Irak operasyonu ile devam edecek. MİT ajanı Hulki’yi elinde tutan Fadi, Leyal’i kaçıran Türk istihbaratı ile değiş tokuş yapacak.

Hulki’yi kurtarmanın tek yolu Leyal… Irak’ta geçecek olan yeni operasyon adeta MİT’in kamuoyuna bir operasyonun nasıl yapıldığını anlatan detaylarla geliyor… Silahlı insansız hava araçları tepede, Özel tim helikopter ile yakında mevzilenmiş. Ajanlar sahada ve her türlü riski göze alarak, canları pahasına görevlerine sarılmış durumda.

Türkiye’nin operasyon gücünün de adeta resmedildiği ve teröristler ile nasıl mücadele edildiğini anlatan sahneleri 11 Nisan Pazar akşamı Teşkilat dizisinin 6.bölümünde izleyeceksiniz.

Dizide “Irak’ın Kuzey’i” ifadesi de dikkat çekiyor. Birçok kişi “Kuzey Irak” diyor belki ama Teşkilat dizisinde “Irak’ın kuzeyi” ifadesi özellikle belirtiliyor. Bu bile bir mesaj…

Ajanlar sahada büyük mücadele verecek ve Hulki’yi kurtarmak için de her yolu deneyecek. Ancak teröristler de boş durmayacak. Adeta bir operasyon nasıl yapılır, nasıl sonuç alınır ifadesinin dizi ile anlatılması durumunu 11 nisan Pazar akşamı Teşkilat’ın 6. bölümünde izleyeceksiniz.

İşte Teşkilat dizisi 6. bölüm fragmanı: