Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde büyük sevinç son haber ile yerini üzüntüye bıraktı!

Teşkilat dizisinde büyük sevinç son haber ile yerini üzüntüye bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinin ikinci sezonu için ekip bir araya gelerek Ankara’da çekimlere başladı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Mesut Akusta gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor.

İlk sezon elde ettiği muhteşem başarı ile dikkatleri çeken dizinin reytingleri çok iyi geldi. Milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan Teşkilat’ın ikinci sezonu da çok iddialı olacak. Çekimler öncesinde hikayeye yeni katılan isimler de dikkat çekmiş ve büyük sevinç yaşanmasını sağlamıştı.

Payitaht Abdülhamid’de sergilediği performans ile dikkat çeken Hakan Boyav ile, Uyanış Büyük Selçuklu’da çok başarılı bir sezon geçiren Gürkan Uygun dizinin kadrosuna katıldı. Eylül ayında ikinci sezonu başlaması beklenen dizide Gürkan Uygun’un canlandıracağı Yıldırım karakterinin kızı Roza olarak ise Lara Domaç’ı izleyeceksiniz.

Teşkilat dizisinde büyük sevinç son haber ile yerini üzüntüye bıraktı! 7

Hem yeni katılan isimler hem de ikinci sezon çekimlerinin başlaması Teşkilat dizisini heyecanla bekleyenleri çok mutlu etti. Ancak dizide Mete karakterini canlandıran Mesut Akusta’dan gelen son haber herkesi fazlasıyla üzdü.

Ankara’daki evinde beyin kanaması geçiren Mesut Akusta’nın ameliyat olduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtiliyor. Gelen bu haberler Teşkilat dizisi hayranlarını çok üzdü. 57 yaşındaki Mesut Akusta’nın durumunu çok merak eden dizi hayranları, kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyor.

Mesut Akusta’nın iyileşmesinin ardından yeniden diziye dönmesini isteyen Teşkilat hayranları, dizinin ikinci sezonu öncesinde yaşanan bu talihsizlik nedeniyle çok üzgün.