Ana sayfa Sosyal Medya ‘Avlu’nun ‘Heves’i Selen Seyven, anne olmak için gün sayıyor!

‘Avlu’nun ‘Heves’i Selen Seyven, anne olmak için gün sayıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İzleyicinin, Kocamın Ailesi, Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Kapalı Çarşı,  Genco ve  Aşka Sürgün dizilerinden tanıdığı oyuncu Selen Seyven son olarak Star TV’nin çok izlenen dizisi ‘Avlu’ da ‘Heves’ karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Seyven, Nisan 2020’de aşk yaşamaya başladığı  Baran Yıldırım ile aynı yıl nikah masasına oturdu. Güzel oyuncu, evlendikten 5 ay sonra da hamile kaldı.

Erkek çocuk beklediğini açıklayan Selen Seyven, şimdilerde ise anne olmaya hazırlanıyor.4 hafta sonra bebeğini kucağına alacağını söyleyen Selen Seyven duygularını; “Endişeli, heyecanlı ve aşırı mutluyum” ifadeleri ile dile getirdi.

'Avlu'nun 'Heves'i Selen Seyven, anne olmak için gün sayıyor! 7

Çeşme’de tatil yapan Selen Seyven, instagram hesabından karnı burnunda bikinili fotoğrafını paylaşarak fotoğrafa, ‘son 4 hafta’ yazdı.

En son 2018-2019 sezonunda Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Heves karakterine hayat veren genç oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Seyven, ayrıca Hükümsüz isimli dijital dizide de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Bebeğinin doğumun bekleyen oyuncunun uzun bir süre setlerden uzak kalması bekleniyor.