Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile ilgili iddialar şok yaşattı!

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile ilgili iddialar şok yaşattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara’da devam ediyor. Dizi, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilmekte. Dizinin başrolünü Deniz Baysal Yurtçu ile birlikte paylaşan Çağlar Ertuğrul ile ilgili bir iddia ise çok şaşırttı!

Dizinin başrol oyuncusunun ayrılacağı ile ilgili bazı kulis bilgileri konuşulmaya başlandı. Çağlar Ertuğrul’un ayrılacağı şeklindeki iddialar yayılmaya devam ederken, konuyla ilgili net bir bilgi ise henüz yok.

Dizinin setinden çıkan bazı bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’teki haberinde paylaştı. Bu paylaşıma göre, dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’la ilgili yaşanan krizle ilgili iddialar yayılıyor.

Dün akşam 13. bölümü ekrana gelen Teşkilat dizisinin 6 Haziran Pazar akşamı sezon finali yayınlanacak. Dizinin sezon finali öncesinde gelen kulis bilgileri ise izleyenleri hem şaşırttı, hem de merakta bıraktı.

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile ilgili iddialar şok yaşattı! 7

Verilen bilgiye göre Çağlar Ertuğrul, kendisine verilen bazı sözlerin tutulmadığını belirterek, dizinin yapımcı firması Tims&B Productions yetkililerine, sezon finalinden sonra diziden ayrılma istediğini iletti.

Başrol oyuncusunun ayrılık isteği nedeniyle de senaryonun ona göre kurgulandığı ve yeni sezonda, hikayede yapılacak değişiklikler ile Serdar karakterinin olmayacağı konuşuluyor.

Çağlar Ertuğrul ile sezon arasında bir mutabakatın sağlanamaması, yeni sezonda Serdar karakterinin diziden ayrılmasıyla sonuçlanacak! İlerleyen günlerde gelişmeleri biz de sizlerle paylaşacağız…