Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinin setinde dublör gerçeğini Sarp Levendoğlu itiraf etti!

Savaşçı dizisinin setinde dublör gerçeğini Sarp Levendoğlu itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Haydar Bozkurt karakteri ile Savaşçı dizisinin başrolünde yer alan Sarp Levendoğlu, diziye katılan 6 yeni karakter ile birlikte izleyicileri yine sürprizlerle dolu bölümlerin beklediğini söyledi. Oyuncu, dizide milliyetçiliği öne çıkarttıklarını da ifade etti.

Kamera Arkası isimli programa konuşan Sarp Levendoğlu, “Vallahi bizim için de sürpriz. Ama herhalde çeşitli aksiyon sahneleri, milliyetçiliğin altını çizdiğimiz sahneler bekliyor” diye konuştu. Haydar Bozkurt’un ülkesine bağlı, milliyetçi bir karakter olduğunun altını çizen Levendoğlu, karakterin Atatürkçü düşünceye sahip olduğunu ve bu yönlerini de çok sevdiğini dile getirdi.

Haydar Bozkurt karakteri ile benzer yönlerinin de bu özellikler olduğunun altını çizen Sarp Levendoğlu, yeni sezonda da izleyicileri heyecan dolu aksiyon sahneleriyle karşılıyor.

Bu sahnelerin çekimlerinde de oyuncular zorluklar yaşayabiliyor. Sarp Levendoğlu, “Ufak tefek yaralanmalar oluyor. Çok şükür şimdiye kadar kimsenin ciddi bir yaralanması ya da sakatlığı olmadı. Ama bu işin bir parçası. Umarım bitene kadar da ufak tefek sıyrıklar dışında büyük yaralanmalar olmaz, kimseye zarar gelmez” diye konuştu.

Savaşçı dizisinde reytingler beklentilerin altında gerçekleşse de yine de geniş bir izleyici grubu bulunuyor. Dizinin aksiyon dolu sahnelerinde dublör kullanılıp kullanılmadığı da merak ediliyordu.

Levendoğlu, zaman zaman araba ile aksiyon sahnelerinde dublörlerin yer aldığını da ifade etti. Birçok aksiyon sahnesi çektiklerini anlatan oyuncu, bazen dublör kullandıklarını da ilk kez söyledi.