Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden iki ismin ayrılacağı iddiası çok şaşırttı! Başrollerden biri gidebilir!

Son Yaz dizisinden iki ismin ayrılacağı iddiası çok şaşırttı! Başrollerden biri gidebilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi, iki haftalık zorunlu aranın ardından ekrana dönmüştü. Sette yaşanan koronavirüs vakaları sonrasında İzmir’deki çekimler durdurulmuştu. Ekrana dönüşü hızlı olan dizideki gelişmeler de izleyiciyi yeni heyecanlara sürüklemekte.

20. bölümü yayınlanan dizide Gökhan’ın babasını almak için Yağmur’u kalkan olarak kullanması, herkesi perişan etmiş ve Akgün kurşunlar arasında zor anlar yaşamıştı. Savcı Selim ve Canan, kızları için büyük endişe yaşarken, Gökhan’ın da gerçek yüzü ortaya çıkmıştı.

4 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 21. bölümle birlikte Son Yaz dizisi sezon finali yapacak. Dizinin yeni sezonuyla ilgili bomba bir iddia ise çok şaşırttı.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in başrollerinde oynadıkları diziye Gökhan karakteri ile Olgun Toker katılmıştı.

Son Yaz dizisinden iki ismin ayrılacağı iddiası çok şaşırttı! Başrollerden biri gidebilir! 13

Akgün’ün abisi olarak diziye gelen Olgun Toker’in sezon sonunda ayrılması gündemde. Fakat bir başka isim var ki kulis bilgileri doğru çıkarsa herkesi üzecek bir ayrılık olacak!

O3 Medya imzalı Son Yaz dizisinin sezon finalinde ortaya çıkacak bu gelişme, izleyici için de çok şaşırtıcı olacak. Gelen kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde paylaştı.

Buna göre, diziye veda etmesi beklenen bir diğer isim, Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit. Olgun Toker’in oynadığı Gökhan karakteri diziye şok bir sahne ile veda edecek.

Funda Eryiğit’in ayrılığı ile ilgili ise henüz net bir bilgi yok. Bu arada dizinin sezon finalinde Savcı Selim ve Canan’ın yeniden nikah masasına oturacakları da fragmanda ortaya çıkmıştı.

İşte Son Yaz sezon finali fragmanı: