Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’den 31 Aralık yani yılbaşı duyurusu!

Fox TV’den 31 Aralık yani yılbaşı duyurusu!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gökhan Keser, Arbil Tabur ve Salih Güney’in yer aldığı “Yalancı Sevgilim” filmi, 31 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak romantik komedi filminde; Eski Yeşilçam oyuncusu Sami uzun süredir iş teklifi almadığı için içine kapanarak kendini eve hapseder. Gerçekte kimsesi olmayan mahallenin cici kızı Belgin, evleneceği adamın ailesini varlıklı bir ailenin kızı olduğuna inandırmıştır.

Ancak bu yalanın ortaya çıkmasını istemeyen Belgin, varlıklı dede rolünü en iyi oynayabilecek kişi olan Sami’nin kapısını çalar. Sami bu teklife ilk başta şiddetle karşı çıksa da Belgin’i kızı gibi sevdiği için ısrarlarına dayanamaz ve teklifi kabul eder. Sami’nin ilk önce bir köşk bulması gerekmektedir. Mahalledeki antikacıya dedesinin köstekli saatini tamire getiren Ferit de bu oyunun içine dahil olur.

Fox TV'den 31 Aralık yani yılbaşı duyurusu! 7

Ardından saat 22.00’de büyük beğeni toplayan stand-up gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”, FOX izleyicilerinin evine konuk olacak.

Mizah ve müziği buluşturan “Ata Demirer Gazinosu”nda Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip komedyen Demirer’e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek.

Programda Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da şarkılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getirecek.

“Yalancı Sevgilim” 31 Aralık Cuma saat 20.00’de, “Ata Demirer Gazinosu” saat 22.00’de TV’de ilk kez FOX’ta.