Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde hem endişe edilen hem de mutlu eden yeni durum!

Teşkilat dizisinde hem endişe edilen hem de mutlu eden yeni durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Teşkilat, daha ekrana gelir gelmez muazzam bir ilgi gördü. Milli İstihbarat Teşkilatı destekli bir yapım olmasının da verdiği güç ile Teşkilat’ın her bölümü milyonlarca izleyici tarafından seyredildi… Pazar akşamlarına damgasını vuran dizide yeni gelişmeler yaşanıyor…

Teşkilat dizisinde yıllar sonra Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal buluşması yaşandı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yağız ile Hazan karakterlerinin etkisinde olan büyük bir dizi hayranı vardı. İki ünlü ismin yıllar sonra Teşkilat’ta buluşması da hayranlarını çok mutlu etti. Birbirlerine çok yakıştırılan ve iyi bir de uyumları olan iki ünlü isim, Teşkilat ile de gönülleri fethetmeye geldi.

Dizinin aksiyon dolu bölümleri, hikayesi, alttan alta verilen mesajlar izleyicilerin ilgisini yüksek tutmanın nedenleri arasında bulunuyor. Ancak bir konu var ki, Teşkilat hayranları hem mutlu hem de kaygılı… Bu konu dizide Serdar ile Zehra yakınlaşması… Dizi hayranları ikiliyi bir arada görmek istiyor ama Teşiklat dizisinin de bir aşk temasına doğru yönelmesini istemiyor.

Pazar akşamlarının sevilen dizisinin hayranları aksiyon dolu sahneler ile verilen mesajlardan memnun. Fakat Serdar ile Zehra yakınlaşması abartılır ve dizide aşk meşk işlerine doğru fazla sahneler olursa bu da Teşkilat’ın tepki görmesine neden olacaktır. Benzer bir durumu Mucize Doktor dizisinde de görmüştük. Senaristler ısrarla aşk konularını öne çıkartınca dizinin ikinci sezondaki büyüsü bozulmuş ve reytinglerde de gerileme yaşanmıştı.

Aşk sahnelerinin duygusal derinliği olan ama hikayenin aksiyon yönünü de fazla etkilemeyecek şekilde, uzatılmadan kullanılması en iyi tercih olacaktır.