Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yıkıntılar üst üste bindi!

Bir Zamanlar Çukurova’da yıkıntılar üst üste bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3. sezonun sonuna doğru gidiliyor. Dizinin 100.bölüm itibari ile bir sezonu daha bitirmesi ve yaz arası vermesi planlanıyor… Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı ve Hande Soral’ın kadrosunda yer aldığı diziden Müjgan karakterinin de ayrılacağı ortaya çıktı.

Müjgan karakterine hayat veren isim Melike İpek Yalova ve oyuncunun yakında diziye veda etmesi bekleniyor… Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova’nın hikayesinde iki kadının yaşadığı büyük yıkıntılar dikkatleri çekecek.

El kadar bebek olduğu dönemde annesi tarafından terk edilen Ümit, Sevda’ya bunun hesabını soruyor… Çukurova’ya sırları ile gelen, Demir’i ayartmak için her yolu deneyen, sonrasında da Fikret ile birlikte onun hayatını mahvetmek için çabalayan Ümit, içinde büyük yara ile yaşıyor.

Ümit’in yıkıntılarla dolu hayatının detayları izleyicileri de etkileyecek. Züleyha ise Demir ile Ümit’in fotoğrafını görüyor ve işler daha da çetrefilli bir hal alıyor… Züleyha ve Demir daha yeni gönüllerini kavuşturmuş iken, Fikret’in oyunları ve Ümit’in de yardımları ile ikinci bir yıkıntı daha oluştu.

Bir Zamanlar Çukurova'da yıkıntılar üst üste bindi! 7

Züleyha’nın bu yıkıntılar üzerinde nasıl hayatına devam edeceği, neler yapacağı yeni bölümde çok dikkat çekecek.

Fikret ise Demir’in neyi var neyi yok ise benzin döküp yakıyor… Demir artık bu savaşı bir şekilde bitirmek zorunda… Bir Zamanlar Çukurova’nın 15 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde yine büyük olaylar ve güçlü sahneler var.

İşte dizinin 92. bölüm fragmanı: