Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi yeni sezonu çok gösterişli ama geri dönüşü gösterişsiz sunuluyor!

Savaşçı dizisi yeni sezonu çok gösterişli ama geri dönüşü gösterişsiz sunuluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İlk 4 sezonu ile muhteşem performanslar ortaya koyan Savaşçı dizisinde 5. sezon için ekip Ocak ayının başından bu yana çalışmalarını Eskişehir’de sürdürüyor. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin’in kadrodan ayrılmasının ardından diziye çok önemli isimler katıldı…

Yenilen kadrosu ile 5. sezona 10 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan diziyle ilgili yaşanan gelişmeler şaşkınlık yaratıyor.4 sezon Fox TV’ye büyük başarılar kazandıran dizinin ilk 5 bölümünün hazır olduğu da biliniyor. Uzun süre diziyi yayınlama konusunda kararsız kalan Fox TV’nin tavrı da izleyicileri rahatsız etti.

Fox TV, Sen Çal Kapımı dizisini uzattıkça uzattı ve reytingler iyice düşmesine rağmen Savaşçı için kararı ancak 8 Nisan perşembe sabahı verebildi. Dizinin 5. sezonunun büyük bir gösterişle, şaşalı bir şekilde sunulması gerekirken, Fox TV’nin o kadar da önemsemediğini gösteren tavrına izleyiciler isyan ediyor.

Savaşçı dizisi yeni sezonu çok gösterişli ama geri dönüşü gösterişsiz sunuluyor! 1

Savaşçı dizisinin 5. sezonu için ciddi bir tanıtım çabası sergilemeyen Fox TV’nin yapıma adeta üvey evlat muamelesi yaptığını düşünen birçok izleyici, sosyal medyada mesajlarıyla bu duruma tepkilerini dile getiriyor.

Ancak dizinin yeni bölümleri gösterişli olacak. Yeni katılan isimlerin de katkısı ile Savaşçı yine reytinglerde iyi noktaları hedefliyor. Peki neler olacak?

Savaşçı dizisi yeni sezonu çok gösterişli ama geri dönüşü gösterişsiz sunuluyor! 2

Kılıç Timi için intikam zamanı! Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişir…

Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer.

Savaşçı dizisi yeni sezonu çok gösterişli ama geri dönüşü gösterişsiz sunuluyor! 3

General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır. Gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni Yüzbaşı Haydar Bozkurt komutasında hemen harekete geçirir. Ancak hedefleri Türk Devletleri’ni birbirine düşürmek olan terör odakları, hazırladıkları şeytani planı çoktan devreye sokmuştur.

Şimdi Kılıç Timi, ölümcül bir tuzağa ilerlerken, bir kez daha kılıcın keskin ucunda yürüyecektir.

Savaşçı dizisinin 100. bölümü 10 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış
kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp
Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali
Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam,
Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Cem
Kurtoğlu, Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.