Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde Mete Başkan vuruldu!

Teşkilat dizisinde Mete Başkan vuruldu!

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 20 Mart Pazar akşamı yayınlanan otuz dokuzuncu bölümüyle büyük ilgi gördü. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Gerçek kahramanlar etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Şirket, Yıldırım’ı saf dışı bırakma kararı aldı… Mete Başkan vuruldu… Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde çok etkileyici gelişmeler yaşandı. Ekip, Ankara’ya dönmek için hazırlıklarını yaparken Hakkı’ya ulaşılamadığı bilgisi geldi. Hakkı Dayı’dan alınan son sinyalin bulunduğu noktaya giden ekip, onun yaralı olarak örgüt hastanesine götürüldüğünü öğrendi. Zehra, Pınar, Serdar ve Hulki; Hakkı’yı kurtarmak için doktor kılığında örgüt hastanesine girdiler. Bu sırada Hakkı’nın peşinde olan teröristlerin de hastaneye gelmesiyle ortalık iyice karıştı.

Şirket, kimyasal silah planının başarısız olmasından sonra gözden düşen Yıldırım’ı saf dışı bırakmaya karar verdi. Durumun farkında olan Yıldırım’ın ise kolay kolay pes etmeye niyeti yoktu. Yıldırım, Şirket tarafından cezası kesilmeden önce intikamını almak için zaman kazandı.

Ekip hastanede deşifre olunca büyük bir çatışma çıktı. Etrafları teröristlerce kuşatılan ekip, hastanede kapana kısıldı. Yıldırım bu durumu kullanarak Mete’nin bölgeye gelmesini sağladı. Mete Başkan’ın planıyla ekibin hastaneden çıkışı gerçekleşti ancak Mete, Yıldırım’ın kurduğu pusuya çekildi.

Bu sırada kendine gelen Hakkı, Mete Başkan’ın hedefte olduğunu söyledi. Ekip hemen Mete Başkan’ın konumuna doğru hareket etse de Mete Başkan’ı Yıldırım tarafından vurulmuş bir halde buldular.

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…