Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş’e Dubai’de büyük ödül!

Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş’e Dubai’de büyük ödül!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakteriyle izlediğimiz Uğur Güneş, kısa süre önce Ortadoğu’nun en büyük ödül törenlerinden birine katılmak üzere Dubai’ye gitmişti. Güneş, Dubai’deki törende çok özel bir ödüle layık görüldü.

Uğur Güneş, Arap dünyasının çok önemli bir ödülü olan The Murex d’Or Ödül Törenine katılmak üzere geçen hafta Dubai’ye gitti.. Arap dünyasının en başarılı dizi, film ve oyuncularına ödüllerin verildiği törende Uğur Güneş özel konuklardan biri oldu.

Başarılı oyuncuyu Dubai’deki ödül töreninde büyük bir sürpriz de bekliyordu. Uğur Güneş özel konuklardan biri olarak yer aldığı törende Uluslararası En İyi Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü. Törende Uğur Güneş’e ödülü takdim edildi.

Uğur Güneş ödülünü alırken küçük bir konuşma da yaptı. Konuşmasında çok heyecanlı olduğunu dile getiren yetenekli oyuncu başta menajeri olmak üzere başarısına katkıda bulunan herkese çok teşekkür etti.

Uğur Güneş, özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisi sayesinde Arap dünyasının en sevdiği oyuncularından biri haline geldi. Başarılı oyuncu dizide üç sezon boyunca Yılmaz Akkaya karakterini başarıyla canlandırmıştı.

Daha önce Beren Saat, Can Yaman ve Demet Özdemir gibi isimlerin de katıldığı bu tören, Uğur Güneş’in popülerliğinin Türkiye sınırlarını aştığına yeni bir kanıt oldu.