Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım etkisi sürüyor, tansiyon git gide artıyor!

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım etkisi sürüyor, tansiyon git gide artıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinin üçüncü sezonuna Murat Yıldırım’ın katılması ile birlikte çok etkili bir hikaye kurgusu ortaya çıktı. Dizide Ömer karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, yine başarılı performanslar ortaya koyuyor. Murat Yıldırım’ın bu güçlü oyunculuk performansı da milyonlarca izleyiciyi etkiliyor ve Teşkilat, ikinci sezonun ortalarından itibaren başlayan izleyici ilgisindeki azalmayı da durdurdu ve yeniden birincilikler elde edebilecek seviyeye çıktı.

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 20 Kasım Pazar akşamı elli altıncı bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümde Ömer karakterinin deşifre olmak gibi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalacağı anları izleyeceksiniz. İlk bölümünden itibaren izleyicilerin favorisi halin gelen Teşkilat’ta bu hafta neler olacak? İşte 56. yeni bölümden önemli detaylar:

Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir.

Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!

Teşkilat yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.