Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki ani ayrılık yeni bir dizi projesi işareti olabilir!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki ani ayrılık yeni bir dizi projesi işareti olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisi salı akşamları yayınlanıyor. Dizinin başrolünde bulunan Oktay Kaynarca, aynı zamanda yapım ortağı olarak da bu hikayenin her detayından sorumlu bir noktada bulunuyor.

Oktay Kaynarca’nın arkadaşları Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte kurdukları Güzel Adamlar isimli şirketin ilk dizisi olan Ben Bu Cihana Sığmazam, hikayesi ile beğenildi ve reyting sonuçları da izleyici ilgisinin artık bir sadakate dönüşmeye başladığını gösteriyor. Bu durum Oktay Kaynarca’nın diğer dizilerinde de yaşanan bir gelişme ve bu projede de izleyici ilgisinin iyi olması, dizinin uzun süreli bir süreç geçireceğine işaret ediyor.

Oktay Kaynarca ile birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oluşturulması için çalışan isimlerden birisi de yönetmen Onur Tan oldu. Kaynarca’nın teklifi ile birlikte yapım ortağı olarak Güzel Adamlar şirketinin kurucularından olan Onur Tan, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini en başından bu günlere kadar perde arkasında ayağa kaldıran isim oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki ani ayrılık yeni bir dizi projesi işareti olabilir! 7

Ancak Onur Tan’ın diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Bu ani ayrılık aslında beklenen bir gelişmeydi. Daha önceden de plana göre Onur Tan, Ben Bu Cihana Sığmazam projesini ortaya çıkartacak ve dengeler sağlam şekilde sağlandığı zaman da başka işler için dizideki yönetmenlik görevini devredecekti.

Şimdi bu süreç yaşanıyor. Başarılı yönetmen Mustafa Şevki Doğan dizinin yeni yönetmeni oldu. Ayrıca senaristlerin de değiştiği ve diziye daha hareket katacak yeni bir senaryo ekibinin işe başladığı basındaki haberlere yansıdı.

Onur Tan’ın diziden ayrılmasının altında yeni bir proje hazırlığı mı var? Oktay Kaynarca ve şirket ortakları acaba yeni bir dizi için mi harekete geçti? İşte bu sorular Onur Tan’ın bundan sonra ne yapacağı ile ilgili beklentileri de ortaya koyuyor.

Güzel Adamlar şirketi ilk projede başarılı oldu ve şimdi Onur Tan acaba ikinci bir dizi projesi için çalışmalara başlıyor olabilir mi? Bu sorunun yanıtı ilerleyen dönemde ortaya çıkacak..