Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde Serdar ve Zehra zor bir sınav verecek!

Teşkilat dizisinde Serdar ve Zehra zor bir sınav verecek!

tarafından ker_def

İkinci sezonu ile TRT1 ekranında devam eden Teşkilat dizisi çok başarılı bir proje olarak öne çıktı. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin son dönemde düşmekte olan reytingleri dikkat çekiyor. 2022 yılı itibari ile dizinin bir miktar izleyici kaybettiği sonuçlardan anlaşılıyor.

Teşkilat daha önce çift haneli reytingler elde ederken, şimdi artık daha düşük reytinglerle yoluna devam ediyor. Serdar ve Zehra’nın zor sınavı da 30 Ocak Pazar akşamı izleyicileri çok etkileyecek. TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi çeken ‘Teşkilat’, 30 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak otuz ikinci bölümüyle TRT 1’de yine aksiyon dolu anlar yaşatacak.

İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Karargaha yapılan siber saldırı ekibi büyük bir tehlikenin içine düşürür. Bu saldırının bertaraf edilmesi için Mr. X’in vereceği bilgilere ihtiyaç vardır. Serdar ve Zehra, beraberinde bir kaybı getireceğinden habersiz olarak Elçi ve Ceren’e karşı büyük bir mücadeleye girer.

Diğer yandan Yıldırım, ekibin işini zorlaştırmak için hiç beklenmedik bir planı devreye koyar. Mete Başkan yeni oluşan bu tehlikeyi ortadan kaldırmaya çalışırken ekibin Mr. X’i çıkarma planları iyice zora girer. Halit’in ise Yıldırım’ın tüm oyunlarını açığa çıkarabilecek tehlikeli bir planı vardır.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…