Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi çok iyi giderken, bir olumsuzluk daha yaşandı!

Mahkum dizisi çok iyi giderken, bir olumsuzluk daha yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin perşembe akşamları yayınlanan ve çok beğenilen Mahkum dizisi, geniş bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı. Sadık bir seyirci kitlesiyle reytinglerde birincilikler elde eden dizide Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisi de çok başarılı oyunculuklar sergiliyor.

Dizi setlerini çok olumsuz etkileyen koronavirüs vakalarının yanı sıra, yılbaşı nedeniyle verilen aranın ardından izleyicilerin dizilere eskiye oranla biraz daha az ilgi gösterdiği reytinglerin düşüşü ile anlaşılıyor. Bazı diziler koronavirüs ve yılbaşı arasının dönüşünde düşen reytinglerini hala toparlayamadı. Mahkum dizisi ise iyi bir gidişat sergilerken ve izleyiciler de hikayenin etkisine kapılmışken, yaşanan olumsuzluk dikkat çekti.

Onur Tuna’nın geçtiğimiz hafta hastaneye gitmesi ile koronavirüs olduğuna yönelik şüpheler ortaya çıkmıştı. Ancak oyuncunun testlerinin negatif çıkması tüm ekibi rahatlatmıştı. Kendisini kötü hisseden ve setteki performansı da düşen Onur Tuna’nın yüksek ateş şikayeti sonrasında da testleri yine negatif çıktı.

Ancak oyuncunun bir türlü düzelmemesi ve şikayetlerinin devam etmesinin ardından yapılan yeni testinin pozitif çıktığı ve koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Mahkum dizisi çok iyi giderken, bir olumsuzluk daha yaşandı! 73

Günler sonra testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya giren Onur Tuna, setteki çalışmaların da aksamasına neden oldu.

Günlerdir düzelmemesinin ardından bir de koronavirüs nedeniyle kendisini evine kapatan Onur Tuna’nın dinlenmekte olduğu ortaya çıktı.

Peki Mahkum dizisine ne olacak? Fox TV’den yayınlanan fragmanda 27 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan 7. bölümün ardından 8. bölümün gelecek hafta perşembe akşamı yayınlanacağı duyuruldu