Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisine Çetin karakteri ile Mustafa Açılan geliyor

Teşkilat dizisine Çetin karakteri ile Mustafa Açılan geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinin ikinci sezonu yine çok iddialı olacak. İlk sezonda iyi reytingler elde eden dizinin kadrosuna önemli isimler katılmaya devam ediyor.

Teşkilat dizisinde ikinci sezon öncesi ayrılık iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Hikayenin gelişimi noktasında ise 3 önemli oyuncu kadroya dahil oldu. Bu isimlerden birisi Gürkan Uygun, diğeri ise Hakan Boyav olarak açıklanmıştı.

Üçnücü bir karakterin daha hikayeye dahil olacağı ortaya çıktı. Bu isim Mustafa Açılan oldu… Teşkilat dizisinde çetin karakterine hayat verecek olan Açılan, etkili rolleri ile dikkat çeken genç bir oyuncu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Veli karakteri ile 2018 yılında hikayede yerini alan Mustafa Açılan, ardından ise Çocuk dizisinde ortaya çıkmıştı.

Geçen yıl Maria ile Mustafa dizisinde Galip karakterini canlandıran Açılan adına Teşkilat ekibine katılması büyük bir kariyer sıçraması olacak.

atv’de yayınlanan Akıncı dizisinde de kısa bir rolde yer alan Açılan, TRT1 ekranının en iddialı projesine katılarak kariyeri adına önemli bir adım attı.

Çetin karakterinin hikayede nasıl yer alacağı da henüz netleşmedi ve Teşkilat hayranları ikinci sezondaki değişimleri merakla bekliyor.