Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cam Tavanlar final yaptı ama Bensu Soral hayranlarına müjde verdi!

Cam Tavanlar final yaptı ama Bensu Soral hayranlarına müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde başrolde yer alan Bensu Soral, 8 bölüm süren yapımın üzüntüsünü yaşıyor. Kubilay Aka ile başrolde buluşan oyuncu düşük gelen reytingler sonrası final üzüntüsü yaşadı.

“Dizimiz bitti, şimdi yeni gelen projelere bakıyoruz” diye konuşan Bensu Soral, 4 yıl bekledikten sonra setlere dönmüştü. Ancak bu dönüş oyuncunun tam da istediği gibi olmadı.

Bensu Soral, “Biz de öyle beklemiyorduk. Ama hiç belli olmuyor reytingler, sonucun ne olacağı… Buraya kadarmış” diye konuştu. Cam Tavanlar dizisinde ekip olarak çok mutlu olduklarını ve çok eğlendiklerini anlatan oyuncu, üzüntülü olduklarını anlattı.

Tatil planının olmadığını anlatan Bensu Soral, “Ekrana veda etmeyeceğim. Uygun bir şey olursa içime sinen girmek istiyorum. O yüzden şimdilik tatil planı da yok” diye konuştu.

Kendisine gelen projeler olduğunu ve değerlendirdiğini anlatan Soral, henüz netleşen yeni bir projesi olmadığını da söyledi. Setlere dönmeyi çok istediğini belirten oyuncu, gelen projeler arasında iyi işler de olduğuna vurgu yaptı.

Küçüklüğünden bu yana doğal saçlarını korumaya çalışan oyuncu, küçük değişiklikler dışında radikal bir adım atmadı. Oyuncu “Doğal, boya da yok” dedi.

Dizilerde saçlarının doğal görünmesi için dalga yapıldığını anlatan Bensu Soral, değişikliği pek sevmediğini anlattı.