Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esengül Aypek’in doğum gününü New Amsterdam dizisinin başrolü Ryan Eggold kutladı!

Esengül Aypek’in doğum gününü New Amsterdam dizisinin başrolü Ryan Eggold kutladı!

tarafından ker_def

26 Haziran 1993 doğumlu olan Esengül Aypek, 28. yaş gününü kutladı. Oyuncunun doğum gününü kutlayanlardan birisi de New Amsterdam dizisinin başrol oyuncusu Ryan Eggold olunca dikkatler güzel oyuncuya çevrildi.

Ryan Eggold Türkiye’den meslektaşı oyuncu Esengül Aypek’in doğum gününü unutmadı ve bu durum da dikkatleri çekti. Ryan Eggold instagram’dan özel mesajla Esengül Aypek’in doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu Esengül Aypek bu sürprizi instagram hesabından hikayesine ekleyerek tüm sevenleri ile paylaştı.

Esengül Aypek'in doğum gününü New Amsterdam dizisinin başrolü Ryan Eggold kutladı! 8

4 sezondur atv’de yayınlanan Beni Bırakma isimli günlük dizide başrolde yer alan Esengül Aypek “Herkes gibi bende ‘New Amsterdam’ dizisini severek izliyorum. Oyunculuğunu çok beğendiğim bir isim Ryan Eggold. Doğum günümü kutlaması benim için hoş bir sürpriz oldu” açıklamasında bulundu.

Esengül Aypek'in doğum gününü New Amsterdam dizisinin başrolü Ryan Eggold kutladı! 9

Beni Bırakma dizisi 18 Haziran’da final yaparak ekrana veda etti. Meltem karakterinde yer alan Esengül Aypek, dizide etkileyici bir performans ortaya koydu. Oyuncu, ilk olarak Benim Affet isimli günlük dizide Elif karakteri ile 2015 yılında setlere adım atmıştı.