Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi için reyting düşüşü kritik bir seviyeye geldi!

Ateş Kuşları dizisi için reyting düşüşü kritik bir seviyeye geldi!

tarafından ker_def

Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Ateş Kuşları dizisinde ikinci sezon devam ediyor. Hikayesi ile dikkat çeken dizide İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Hande Soral, Görkem Sevindik gibi önemli isimler başrolde bulunuyor.

İlk sezonunda iyi bir hikaye ortaya koyması ile birlikte reytinglerde çok iyi bir aşama kaydeden Ateş Kuşları dizisi, kendi izleyici kitlesini de oluşturmayı başarmıştı.

Ancak ikinci sezonda dizinin hayranları tam olarak aradıklarını bulamadı ve reytingler diğer yapımların daha çok öne çıkması ile geriledi. Dizinin ikinci sezonunda 14 bölüm geride kaldı ama reyting düşüşe bir çare bulunamadı. Artık ortalama oranların da altına gerileyen dizi için kritik bir süreç başladı.

Çeşitli oyuncuların ayrıldığı, bazı isimlerin kadroya dahil olduğu Ateş Kuşları dizisi, hareketli bir dönem geçiriyor. Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Arka Sokaklar gibi yapımların güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi de Ateş Kuşları’nı kötü etkiliyor ve reytingler düşüyor.

Reytinler ortalamanın altında gelmeye devam eder ise 2024 yılının ilk aylarının dizi adına çok sıkıntılı geçebileceğini söyleyebiliriz.

Dizinin hikayesine yönelik eleştiriler de sosyal medyada sert bir şekilde tartışma yaratıyor ve dizinin iyi bir hikayesi olmasına rağmen yerli izleyicileri yeterince etkilemediğinden bahsediliyor.

Final haberi almak istemediklerini belirten dizi hayranları, senaristlerin daha güçlü hikaye yazması gerektiğini öneriyor.