Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinin potansiyeli var ama Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını işi bozuyor!

Ateş Kuşları dizisinin potansiyeli var ama Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını işi bozuyor!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti dizilerinin yeni bölümlerinin olmadığı 5 Ocak akşamı atv ekranında Ateş Kuşları dizisi çok iyi reytingler elde etti. Geçen sezon başlayan ve ayakta kalma mücadelesi veren dizinin tüm izleyici kategorilerinde de reytinglerini artırması önemli bir başarıydı.

İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Hande Soral, Görkem Sevindik gibi önemli genç oyuncuların başrolünde yer aldığı Ateş Kuşları, etkileyici bir hikayeye sahip. Dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle ikinci sezonda sıkıntılı süreçler yaşadığı biliniyor. Ancak bu duruma rağmen atv’nin verdiği destek ile ayakta kalmayı başaran Ateş Kuşları, hikayesinin gücüyle de reytinglerde iyi sonuçlar elde edebileceğini bir kez daha ortaya koydu.

37. bölümü ile birlikte 5 Ocak Cuma akşamı reytinglerde ortalamanın üzerinde reytingler elde edebilen dizinin bu başarısı uzun zaman sonra ekibi bir hayli memnun etmiş oldu.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizileri Cuma rekabetinde bu kadar güçlü bir konumda olmasaydı belki de bu durum Ateş Kuşları dizisine çok olumlu yansıyacaktır. Her iki dizinin de yeni bölümünün olmadığı 5 Ocak akşamı Ateş Kuşları’nın tüm izleyici gruplarında da reytinglerini ciddi şekilde yükseltmesi önemli bir mesaj veriyor.

Dizinin senaryo ekibinde değişikliğe gidilmesi de son dönemde projenin devamı için atılan adımlardan birisi olarak gözüküyor.

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in hikayesini oluşturduğu Ateş Kuşları’nı artık başka bir ekip yazacak.

Basında yer alan haberlere göre senaryo ekibinde; İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem bulunuyor.