Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat için de Yargı dizisi için de bu reytingler bir ilk oldu!

Teşkilat için de Yargı dizisi için de bu reytingler bir ilk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar günü yayınlanmakta olan iki dizi arasında müthiş yarış devam ediyor. Yargı dizisi Teşkilat’ı reytinglerde bu sefer açık farkla geçti!

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisine olan ilgi, senaryonun bilmece odaklı olmasının da etkisiyle artarak sürüyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi o kadar etkileyici bir hale geldi ki, dizi hayranları hiçbir sahneyi kaçırmak istemiyor.

Pazar akşamları TRT1 ekranında Milli İstihbarat Teşkilatı desteğini arkasına alarak fırtına estiren Teşkilat dizisi ise bir miktar izleyici kaybına uğradı. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin başarılı performansları ile göz dolduran Teşkilat, 29. bölümü ile birlikte ilk kez hiçbir kategoride birincilik elde edemedi.

Bugüne tüm kişiler, AB ve ABC1 kategorilerinin hepsinde genellikle birincilik Teşkilat’ın olmuştu. Araya Yargı dizisi girip AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler elde edebiliyordu. Ancak Teşkilat mutlaka bir veya iki kategoride birinci olurdu.

9 Ocak Pazar akşamı ise her iki dizi için de bir ilk yaşandı. Teşkilat ilk kez hiçbir kategoride birinci olamadı. Yargı ise tüm kategorilerde birincilik elde ederek bir ilke imza attı.

Teşkilat’ın izleyici kaybı yaşadığı da reyting sonuçlarından anlaşılıyor. Daha önce çift haneli oranlardan inmeyen TRT1 dizisi bu sefer çift haneli rakamların uzağında kaldı.

Yargı dizisi ise AB ve ABC1 kategorilerinde birinciliği çift haneli reytinglerle elde etti. Tüm kişiler kategorisinde ise Yargı, Teşkilat’ın biraz önünde yer alıyor.

Pazar akşamları bu iki dizinin müthiş yarışı bu sefer tersine döndü. Teşkilat tümden kaybetti, Yargı kazandı…