Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ikinci sezona damga vuracak iki ünlü geldi!

Teşkilat ikinci sezona damga vuracak iki ünlü geldi!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle pazar akşamı yeniden buluşacak olan Teşkilat dizisinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin ilk sezonunda en ciddi eleştiri olarak çekim kalitesi ve bazı sahnelerin amatörce çekilmesi yer almıştı.

Ancak ikinci sezon fragmanları çok daha profesyonelce çekilen sahneler ve detaylarla dolu. Dizinin yeni sezonda öne çıkacak iki karakterine hayat verecek ünlü isimler de ortaya çıktı. Gürkan Uygun ile Hakan Boyav ikilisi ikinci sezonda çok ilgi çekecek karakterler ile diziye katıldı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, TRT 1 ekranında reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ın 26 Eylül Pazar akşamı başlayacak yeni sezonunda iki ünlü isim de ön plana çıkacak.

Teşkilat ikinci sezona damga vuracak iki ünlü geldi! 8

Hakan Boyav, ‘Teşkilat’ın ikinci sezonunda canlandıracağı Sadık nam-ı diğer Tövbekar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. ‘Teşkilat’ın eski mensuplarından biri olan ve Yıldırım’ın geçmişinde kilit bir noktada duran Tövbekar, tarafını belli etmeyen soğukkanlı tavrı ve istihbarat dünyasına hakimiyeti ile seyircinin tarafını çözemeyeceği bir karakter olarak dikkat çekecek.

Teşkilat ikinci sezona damga vuracak iki ünlü geldi! 9

Gürkan Uygun, dizide canlandıracağı Yıldırım karakteriyle ekibin yeni belalısı olacak. Ekibin yeni lideri Halit Başkan’la olan geçmişi nedeniyle ekibin içindeki dengeleri de etkileyecek olan Yıldırım, karizması ve zekası ile ortalığı fena karıştıracak. Kamuoyunun hayırsever bir iş adamı olarak tanıdığı Yıldırım, perde arkasında ise uluslararası bir komplo ağının karanlık bir temsilcisi.

Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Teşkilat’ ikinci sezon bölümleriyle 26 Eylül Pazar TRT 1’de başlıyor