Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde nihayet Hayri gözüktü, yeni dönem başlıyor!

Camdaki Kız dizisinde nihayet Hayri gözüktü, yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle yeniden buluşmaya başlayan Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu da çok iyi gidiyor… Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni karakteri Hayri de ilk kez yüzünü gösterdi.

Cihangir Ceyhan’ın menajer değişikliği nedeniyel imza atmasının gecikmesi sonrasında Hayri karakteri hikayeye dahil olabildi. Camdaki Kız 12. bölümde herkes ünlü oyuncunun yeni imajını görmüş olacak. Hayri karakteri hikayede birçok şeyi değiştirecek.

Camdaki Kız 12. bölümde Rafet bey oğulları yüzünden büyük kriz yaşıyor ve artık kalbi bu ağırlığa fazla dayanmıyor. Yere kapaklanan Rafet beye yardım eden isim ise Hayri… İşte böyle bir giriş yaparak Camdaki Kız dizisine gelen Cihangir Ceyhan, bıyıklı imajıyla da dikkat çekecek.

Camdaki Kız dizisinin 12. yeni bölümünde ortalık yangın yerine dönüyor. Cana ve Sedat’ı yakalayan Feride, Sedat’ın üstüne yürür.

Öte yandan evde de işler sarpa sarmaktadır. Rafet Nalan’ın üzerine giderken araya Muzo girer. Muzo’ya bağıran Rafet ise karısından sert bir tepki alır. Tüm bunlara Rafet’in kalbi dayanamaz. Rafet’e ne olacak?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Geçen hafta AB grubu birinciliğini elde eden dizi, Barbaroslar dizisi karışısında çok iyi sınav vermişti. Bakalım bu hafta da birincilik gelecek mi? İşte Camdaki Kız dizisinin 12. bölümünden 2. fragman: