Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un formunun sırrı ortaya çıktı!..

Teşkilat’ın Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un formunun sırrı ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, oyunculuğuyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettiren ünlü isimler arasında yer alıyor.

Bugüne kadar genellikle romantik -komedi tarzında ki yapımlarda rol alan genç oyuncu Teşkilat dizisiyle kariyerine farklı bir yön verdi, oyuncu dizideki performansıyla göz dolduruyor.

Çağlar Ertuğrul zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Ertuğrul, instagram hesabından yayınladığı spor yaptığı görüntüsüyle formunun sırrını da takipçileriyle paylaşmış oldu.

2.7 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından esprili videolar da paylaşan Çağlar Ertuğrul son paylaşımıyla yine güldürdü. Kucağında kediyle sette poz veren oyuncu paylaşımına, ‘Olay yerine intikal edildi, şüpheli gözaltına alındı’ yazdı.

Ertuğrul’un sempatik paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. Takipçileri postun altına, ‘İdeal instagram hesabı nasıl kullanılır, işte böyle, ikonsun’ şeklinde pek çok yorum bıraktı.