Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Türesan’dan sıra dışı bir proje! Oyun boyunca hep ıslak!

Hazal Türesan’dan sıra dışı bir proje! Oyun boyunca hep ıslak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin ismi ön plana çıkan genç oyuncularından Hazal Türesan sıra dışı bir projeyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Show TV’de ekrana gelen Yalancı dizisiyle karşımıza çıkan Hazal Türesan, rol aldığı tiyatro oyununda performansını bir küvette gerçekleştiriyor.

Hazal Türesan son yılların en beğenilen oyuncularından biri. Mucize Doktor dizisinde iki sezon Beliz karakterini canlandıran genç oyuncu Atiye dizisiyle de Netflix’te karşımıza çıkmıştı. Hazal Türesan halen, Show TV’de ekrana gelen Yalancı dizisinde rol alıyor.

Yetenekli oyuncu, Yalancı dizisinin yanı sıra bir tiyatro oyunuyla da izleyicinin karşısına çıkıyor. Türesan, Tatkibat Sahnesi tarafından sahneye konulan Küvetteki Gelinler isimli oyunda rol alıyor. Tiyatro oyununun genel yönetmenliğini Erdal Beşikçioğlu yapıyor.

Hazal Türesan'dan sıra dışı bir proje! Oyun boyunca hep ıslak! 8

Hazal Türesanı’n yanı sıra Naz Göktan ve Selin Zafertepe’nin rol aldığı tiyatro oyunu Küvetteki Gelinler’de oyuncular gösteri boyunca rollerini içi su dolu küvetlerde gerçekleştiriyor. Dolayısıyla oyuncular performanslarını ıslak bir şekilde gerçekleştiriyorlar.

Daha önce sahnelendiği İngiltere, Kanada ve İskoçya gibi sahnelendiği birçok ülkede olay yaratan tiyatro oyunu, üç kadının aynı adam tarafından gösterilen sahte sevgiyle kandırılıp, dolandırıldıktan sonra yalnızlaştırılmalarını ve ardından benzer yöntemlerle yok edilmelerini anlatılıyor.

Geçtiğimiz günlerde tiyatro oyunu hakkında konuşan Hazal Türesan, “Şiddeti şiddetle anlatmıyoruz. Bu seçim çok önemliydi” demişti. Küvetteki Gelinler, 27-28 Ekim’de Fişekhane’de seyredilebilir.