Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’taki ayrılık Çağlar Ertuğrul’u çok üzdü!..

Teşkilat’taki ayrılık Çağlar Ertuğrul’u çok üzdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi Teşkilat’ın 45. bölümünde yine önemli olaylar yaşandı.

Yıldırım, Türk istihbaratının eline geçti… Halit, Yıldırım’la yüzleşti. Ekip, Yıldırım’ın telefon mesajlarının şifrelerini çözdü ve BARKAN projesine karşı düzenlenen planı bozmak için seferber oldu. Hakkı Dayı, patlayan bomba yüklü araçtan inemedi…

Bu gelişme ile birlikte dizinin en başından bu yana ‘Hakkı Dayı’ karakteriyle başrolde yer alan Tuncer Salman ekibe veda etmiş oldu.

Teşkilat’ta  ‘Serdar’ karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul usta oyuncu Tuncer Salman’a instagram hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

Teşkilat'taki ayrılık Çağlar Ertuğrul'u çok üzdü!.. 7

Çağlar Ertuğrul paylaşımında, usta oyuncunun ismini projede ilk duyduğunda heyecanlandığını söyleyerek Tuncer Salma’a hayranlığını dile getirdi. Ertuğrul, Tuncer Salman ile yeniden birlikte çalışmak temennisinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun rol aldıkları Teşkilat’ta sezon finaline doğru pek çok ayrılık yaşandı. Dizinin sevilen karakterlerinden ‘Mete Başkan’ karakterine hayat veren Mesut Akusta’nın ardından, her ne kadar oynadığı ‘Ceren’ karakteri sevilmese de oyunculuğu ile çok başarılı bulunan Ezgi Eyüboğlu da diziye veda etmişti.

49. bölümüyle sezon finali yapacak olan dizinin yeni sezonunda yer almayacak olan isimlerinden birisi de Hakan Boyav. Tövbekar karakterine hayat veren Boyav da 3. sezonda dizide yer almayacak. Bu ayrılıklarla beraber dizinin, yeni sezona giderken yeni hikayelerle devam edeceği de anlaşılıyor.