Ana sayfa Sosyal Medya Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık akıllarda iz bırakarak veda ediyor!

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık akıllarda iz bırakarak veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında bir grup izleyicinin büyük bir bağlılık yaşadığı, her hafta heyecanla yeni bölümleri beklediği, farklı ve özel bir proje olarak gördüğü Hekimoğlu dizisinin akıbeti netleşti.

Hekimoğlu, 50. bölümü ile birlikte Mayıs ayında sona erecek. Dizinin geriye 8 bölümü kaldı. Şimdiye kadar yayınlanan 42 bölümün başarısı ise herkes tarafından kabul ediliyor. Dizinin hem hikaye kurgusu hem de oyunculuk performansları oldukça iyiydi. Timuçin Esen, Ateş Hekimoğlu olarak izleyicilerin aklına çoktan yazıldı…

Sadece Timuçin Esen değil, başrolde yer alan tüm isimler işlerini en iyi şekilde yaptı. Hekimoğlu’nun akıldan çıkmayacak en önemli yönü de bu kadar iyi bir kadronun, bu kadar uyumlu bir şekilde güçlü bir işe imza atması oldu.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık dışında; Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da rollerinin altından başarıyla kaltılar… Hekimoğlu dizisinin ekibi de titiz bir şekilde, birbirinden zor sahneler için yoğun bir emek harcadı.

Teknik açıdan birçok detay ile uğraşan senaristler Banu Kiremitçi ve Neşe Şen iyi bir işe imza attılar. Dizinin müzikleri de çok beğenildi. Az ama öz kullanılan müzikler akılda kalıcı oldu.

Hekimoğlu’na vedaya hazırlanan izleyiciler ise 3.sezonun da olmasını çok arzu ediyordu. Ancak, şartlar buna izin vermedi…